Skip to main navigation Skip to content

1. Levering

Leveringsmåder, betingelser og omkostninger er som angivet på betalingssiden forud for dit køb og i ordrebekræftelsen.

2. Returneringer

Vi tror på, at du bliver tilfreds med dit produkt, men der kan være tilfælde, hvor du føler, det er nødvendigt at returnere et produkt. Vi tilstræber at holde processen så nem som mulig, og disse bestemmelser påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder. Vi forsøger at tage os af alle returneringer så hurtigt som praktisk muligt.

a. Uønskede produkter

- Det er vores politik at sikre, at du bliver tilfreds, hver gang du afgiver en ordre hos Longines. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, når du modtager det, eller hvis du bare har skiftet mening beder vi dig returnere produktet til os inden 30 dage fra den dag du modtog varen. Du skal have passet godt på produktet, og det skal være i ubrugt stand og med samtlige komponenter. Vi vil refundere dig den pris, som du betalte for produktet.

- Du skal passe godt på produktet, indtil det returneres. Hvis et ur eksempelvis kommer tilbage til vores logistikafdeling med en beskadiget armlænke eller rem (som ikke skyldes vores fejl eller forsømmelighed), eller på anden måde ikke er i den oprindelige stand, forbeholder vi os retten til at fratrække udgiften til en ny armlænke eller rem fra din refundering af urets pris. Du bedes så vidt muligt vedlægge forsendelsesnota og al emballage intakt.

- Vi vil foretage refunderingen direkte til det kredit-/debetkort, som blev anvendt ved den oprindelige ordre, inden for 14 dage fra den dag, vi modtager produkterne hos os eller, hvis tidligere, bekræftelsen fra os som bevis for returnering af produkterne, eller hvis tidligere, når vi har kontrolleret det returnerede produkt og sikret os, at det er blevet returneret til os i den stand, som det var i, da vi leverede det til dig.

- Visse produkter og serviceydelser er udelukket fra denne returneringspolitik, herunder øreringe, som ikke kan tilbagetages af hensyn til sundhed og hygiejne.

- Vi er ikke erstatningspligtige for eventuelle fejl i billeder eller tekster på denne hjemmeside, herunder fejl i tekster, som er indtastet af dig under bestillingsprocessen. Alle individualiserede produkter er undtaget returretten og refundering (garantisager ikke omfattet), og vi kan nægte enhver individualisering uden at angive nogen grund.

b. Fejlbehæftede produkter

- Vi forsøger at udvælge og pakke produkterne så godt som muligt for at sikre, at de ankommer i god stand. Hvis et produkt imidlertid ankommer beskadiget eller med defekter, eller det ikke er, hvad du bestilte, ombytter vi det uden omkostninger eller refunderer det totalt, afhængigt af, hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til dine lovmæssige rettigheder, hvis du underretter os om, at du afviser produktet, inden for rimelig tid efter du har konstateret defekten og under alle omstændigheder ikke senere end 2 måneder, efter du har konstateret defekten. Du skal så returnere produktet til os (medmindre vi aftaler andet).

- I sådanne tilfælde betaler vi dig også den rimelige udgift til returfragten. Du bedes få en kvittering på returforsendelsen fra dit postkontor for at lette processen med at refundere dine udgifter til returfragten.

- Vi foretager refunderingen direkte til det kredit-/debetkort, som blev anvendt ved den oprindelige ordre, når vi har bekræftet over for dig, at du er berettiget til en refundering for det defekte produkt. - For at få hjælp vedr. fejlbehæftede produkter bedes du kontakte os og drøfte dine muligheder. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

c. Returnering af uønskede eller fejlbehæftede produkter

Venligst kontakt os, hvis du ønsker at returnere produkterne:
E-mail: e-commerce@longines.dk
Telefon: +45 88 13 60 60

KLIK HER FOR EN RETURFORMULAR

Udfyld returformularen

- Tilføj dit navn og dit ordrenummer. Dette kan findes på din oprindelige faktura og din e-mail med ordrebekræftelse.
- Tilføj det unikke Returnummer, som Kundeservice gav dig.
- Udfyld produktnavnet og urets referencenummer. Disse kan findes på din originale faktura og din e-mail med ordrebekræftelse.
- Inkluder en relevant årsagskode. Koderne findes i returformularen.
Underskriv venligst, skriv dit navn med blokbogstaver og dater formularen.

Pak dine produkter

- Pak produktet(erne) sikkert i dets kasse, og anbring det i den originale papkasse, som dit produkt(er) blev leveret i.
- Inkluder venligst alt originalt produkttilbehør. Longines garantikort, manual og enhver tilhørende guld- og/eller diamantcertificering.
- Læg den udfyldte Longines-returformular i kassen, som din ordre ankom i. Sørg for, at alle originale adresse og forsendelses labels fjernes fra den ydre papæske, og forsegl kassen, skriv tydelig og klart returadressen på kassen og aflever i en pakkeshop.
- Vi anbefaler kraftigt at benytte rekommanderet, track&trace forsendelse.
For yderligere oplysninger se venligst vores salgsbetingelser.

d. Genbrug dit gamle Longines – Lovgivning om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE)

- Direktivet om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) er implementeret i den danske lovgivning (Lov om affald 646/2011). Loven tilstræber at få producenterne til at betale for indsamling, behandling og genvinding af kasseret elektrisk udstyr. Bestemmelserne betyder også, at leverandører af udstyr, såsom highstreet-butikker og internetforhandlere, skal tillade forbrugerne at returnere deres kasserede udstyr uden omkostninger.

Mange af de elektriske produkter, vi kasserer, kan repareres eller genbruges. Genbrug af produkter bidrager til at spare på vores naturlige ressourcer og reducerer også de miljø- og sundhedsmæssige risici, som opstår ved at sende elektrisk udstyr ud på lossepladsen.

Distributører af nyt elektrisk og elektronisk udstyr (EEE) kan gøre en indsats ved at reducere den mængde WEEE, som læsses af på lossepladserne.

I henhold til WEEE-direktiverne skal alt nyt elektrisk udstyr nu mærkes med symbolet, der viser en afkrydset skraldespand. Produkter er mærket med dette symbol for at vise, at de er produceret efter den 13. august 2005, og at de skal bortskaffes adskilt fra normal dagrenovation, så de kan genbruges.

Ifølge loven er danske forbrugere forpligtede til at behandle elektrisk udstyr i overensstemmelse med WEEE-direktiverne.

The Swatch Group (Nordic) AB er i henhold til disse bestemmelser forpligtet til at tilbyde vore kunder gratis tilbagetagning af deres WEEE-produkt på tilsvarende vilkår, når de køber et nyt elektrisk eller elektronisk produkt af os.

Kunderne skal returnere deres WEEE-produkt til os i løbet af 28 dage efter modtagelse af deres nye køb.

Returnes til:
Swatch Group Nordic, Longines Webshop, Helleruphus, Strandvejen 102 B, 4.sal, 2900 Hellerup

Væsentlige lovmæssige rettigheder i forbindelse med produkterne
Dette er en opsummering af dine væsentlige lovmæssige rettigheder, som er underlagt visse undtagelser. For yderligere oplysninger bedes du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside https://www.kfst.dk/