<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-52DKJGF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Idioma
__Sandrine_Boyer_Engel_-J4_COMPLET_-_BD-41
Ver as novidades mais recentes

A Longines celebra a arte e a criatividade no concurso de fotografia 25ème heure Longines em Deauville

Longines ondersteunde afgelopen weekend opnieuw creatief talent tijdens de fotografiewedstrijd La 25e heure Longines, als officiële partner in het Franse Deauville. Tijdens dit evenement – dat elk najaar plaatsvindt als de klok een uur teruggezet wordt voor de wintertijd – wordt deelnemers gevraagd om tussen middernacht en 01.00 uur een momentopname van de stad te maken, en zo dit bijzondere 25e uur van de dag te vereeuwigen.

Deelnemers worden uitgedaagd hun eigen creatieve visie op dit 25e uur te geven. De te maken foto's mogen over elk onderwerp gaan, zolang ze maar in Deauville zijn gemaakt. De winnaar van deze editie van de fotografiewedstrijd Nicolas Castro ging naar huis met een stijlvol horloge.

La 25e heure Longines was de perfecte gelegenheid om het officiële eventhorloge in de spotlights te zetten: de nieuwe Mini DolceVita. De Mini DolceVita kenmerkt zich door een subtiel silhouet, een klassieke vormgeving en oogstrelende nuances die al even eigentijds als tijdloos zijn. Met deze kleine en toch grootse meesterwerkjes geeft Longines op voortreffelijke wijze uitdrukking aan zijn ingetogen luxe en eigentijdse elegantie. De nauwkeurig ontworpen collectie is geïnspireerd op een Longines-legende uit 1927 en de originele DolceVita-familie uit 1997. De nieuwe modellen zijn gemaakt in talloze kleuren en configuraties, met roestvrijstalen kasten van 21,50 mm x 29 mm. De horloges zijn verkrijgbaar met of zonder diamantzettingen.

__Sandrine_Boyer_Engel_-J4_COMPLET_-_BD-39